Militaire zaklamp

“Militaire zaklamp nu beschikbaar voor iedereen”

Elke dag in het nieuws is het weer raak, overal is het oorlog en er is steeds meer criminaliteit. De Europeanen zijn het zat en zijn op zoek naar mogelijkheden om zichzelf en hun familie te beschermen tegen criminelen. 

Wat is de oplossing? De Mixxar flashlight Q250 zaklamp. Deze militaire zaklamp zorgt ervoor dat u criminelen direct desoriënteert en u zorgt voor directe tijdelijk blindheid. De laatste tijd wordt deze zaklamp steeds meer aangeboden om dat men zich wil weren tegen criminelen.

 

De flashlight Q250 is in Amerika de populairste flashlight die er is omdat dankzij de “strobe mode” de aanvaller direct en geruisloos kan worden uitgeschakeld. Deze manier van uitschakelen mag van de politie en is het meest effectief.

 

Hoe effectief is een militaire zaklamp?

Kunt u het herinneren dat iemand in de nacht een foto van u maakte? Dat weet u ook dat u gedesoriënteerd was door het licht en dat u zelf stippen zag voor uw ogen. Houdt deze gedachte vast.. en bedenk u dan dat de Q250 meer dan 100 x effectiever en meer helder is. Hierdoor ziet een overvaller, crimineel of ander gespuis voor minuten niets meer.

 

De unieke Strobe methode die op de Mixxar Q250 zit is speciaal ontworpen om overvallers te verblinden U kunt recht in hun ogen schijnen en ze zijn direct uitgeschakeld voor minuten. U heeft dan rustig de tijd om afstand te nemen of te vluchten. Denk hierbij ook aan kinderen die in de avond op de fiets zitten of uw man of vrouw.

 

De meeste mensen onderschatten hoe belangrijk een flashlight q250 is. Als u alleen over straat loopt of rijdt met uw auto of dat u op de camping zit en u wilt zich beschermen tegen dieren. De Mixxar flashlight Q250 is zeer effectief.

 

Tevens kan het gebruikt worden voor mensen in nood door een signaal af te geven kan iedereen u vinden als u bijvoorbeeld bent gevallen. De flashlight Q250 heeft een bereik van wel 3 kilometer.

 

BESTEL de MIXXAR FLASLIGHT Q250 ZAKLAMP NU MET 75% KORTING!